Praktijk informatie
Openingstijden:
8.00-16.00
010-4161340
Openingstijden:
8.00-16.00
010-4161340
Openingstijden:
8.00-16.00
010-4161340
Openingstijden:
8.00-16.00
010-4161340
Openingstijden:
8.00-16.00
010-4161340
Openingstijden:
gesloten-gesloten
010-4161340

Ons team

E.J. Obbink

E.J. Obbink

Huisarts

E.J. Obbink heeft spreekuur op maandag, woensdag en donderdag.

Jolanda de Vos

Jolanda de Vos

Doktersassistente

Zij werkt van maandag t/m donderdag.

U kunt bij haar terecht op afspraak voor oa. injecties, uitstrijkjes, bloeddrukmeting, hechtingen verwijderen.

Bovendien neemt zij een deel van de Ouderenzorg voor haar rekening.

N.P.R. Kraag

N.P.R. Kraag

Huisarts

N.P.R.  Kraag heeft spreekuur op dinsdag, woensdagochtend, donderdag en vrijdag

Deborah Leurs

Praktijkondersteuner GGZ

Op vrijdag is Deborah Leurs binnen de praktijk werkzaam als Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg (POH GGZ).                                                                                                                                                                                                    Bij problematiek op het geestelijk vlak kan de huisarts u naar de Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) voor een kennismakingsgesprek.                                                                                                                                                                           In dit gesprek zal samen met u gekeken worden welke problemen er  spelen en welke  behandeling of begeleiding nodig is en het beste bij u past.                                                                                                                                                                                                           Hierbij werkt de POH-GGZ nauw samen met uw huisarts.                                                                                                       Daarnaast kan zij, afhankelijk van uw klachten specialistische hulp adviseren, zoals een verwijzing naar de specialistische GGZ,  vrijgevestigde psychiaters ofeerstelijnspsychologen. De POH-GGZ valt in 2014 volledig onder huisartsenzorg en dus niet onder uw eigen risico.

Deborah Leurs

Praktijkondersteuner Kinder-GGZ

Binnen de praktijk is er een Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg voor Kinderen (Kinder- GGZ).                                                                                                                                                                                                    Bij problematiek op het geestelijk vlak, gedrags- of opvoedproblematiek kan de huisarts u naar de Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) verwijzen voor een kennismakingsgesprek.    
In dit gesprek zal samen met u en uw kind gekeken worden welke problemen er spelen en welke behandeling of begeleiding nodig is en het beste bij uw kind past. Zij zal vaak gesprekken met uw kind alleen plannen en gesprekken samen met één of beide ouders of verzorgers.          
Hierbij werkt de POH-Kinder GGZ nauw samen met uw huisarts.                                                                                                
Daarnaast kan zij, afhankelijk van de klachten, specialistische hulp adviseren, zoals een verwijzing naar de kinder- of jeugdspychiater of opvoedkundige begeleiding en ondersteuning.
De POH-GGZ valt in 2014 volledig onder huisartsenzorg en dus niet onder uw eigen risico.

 

Jessica Brusselman

Jessica Brusselman

Praktijkondersteuner Somatiek

 

Jessica heeft iedere maandag, dinsdag en vrijdag een spreekuur.
De praktijkondersteuner heeft een spreekuur voor Diabetes Mellitus 2 (suikerziekte) en cardiovasculaire ziekten (voor patienten met hart en/of vaatziekte) en COPD. U kunt bij haar terecht op afspraak.

Sabine Fonderson

AIOS

Mevrouw S. Fonderson  zal vanaf 2 maart 2020 bij mij in opleiding zijn, omdat zij zich momenteel aan het specialiseren is voor huisarts.

Zij is afgestudeerd arts en behandelt zelfstandig patienten.

De opleiding tot huisarts vindt deels plaats bij het Erasmus Medisch Centrum en het praktijkgedeelte vindt plaats in mijn praktijk.

Mevrouw S. Fonderson is aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.

Ten behoeve van deze opleiding worden soms video-opnames gemaakt. Dat gebeurt natuurlijk alleen als u daar vooraf toestemming voor geeft.

Deze opnames worden alleen binnen de opleiding besproken en daarna gewist.

 

Met vriendelijke groet,

E.J. Obbink, huisarts

Charlene Nanhu

Praktijkondersteuner GGZ

Op dinsdag is Charlene binnen de praktijk werkzaam als Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg (POH GGZ).                                                                                                                                                                                                    Bij problematiek op het geestelijk vlak kan de huisarts u naar de Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) voor een kennismakingsgesprek.                                                                                                                                                                           In dit gesprek zal samen met u gekeken worden welke problemen er  spelen en welke  behandeling of begeleiding nodig is en het beste bij u past.                                                                                                                                                                                        Hierbij werkt de POH-GGZ nauw samen met uw huisarts.                                                                                                       Daarnaast kan zij, afhankelijk van uw klachten specialistische hulp adviseren, zoals een verwijzing naar de specialistische GGZ,  vrijgevestigde psychiaters ofeerstelijnspsychologen. De POH-GGZ valt in 2014 volledig onder huisartsenzorg en dus niet onder uw eigen risico.

Zita Been

Doktersassistente

Zita is inval doktersassistente.
U kunt bij haar terecht aan de balie en telefonisch voor adviezen en om afspraken in te plannen.

 

Janouk Hartog

Doktersassistente

Zij werkt op dinsdag, woensdag en vrijdag.

U kunt bij haar terecht op afspraak voor oa. injecties, uitstrijkjes, bloeddrukmeting, hechtingen verwijderen.

Bovendien neemt zij het CVRM primair op zich.